Anna Wiborg Lange,
Fysioterapeut, cert. MDT

 

Uddannet fysioterapeut fra -86. Flereårig erfaring fra hospitalsektoren med neurologiske og ortopædkirugiske patienter. Derudover ansættelser på flere klinikker i København. Mangeårig ansættelse i Team Danmark med ansvar for bl.a. atletik. Medindehaver af Hellerup Klinik for Fysioterapi fra 1996-2021.

Anna’s interesseområder er, udover genoptræning og behandling af neurologiske og ortopædkirurgiske patientgrupper, især rygpatienter, herunder nyopererede og konservativt behandlede patienter.

Udover kurser i manuel terapi, idrætsfysioterapi og MTT er Anna certificeret McKenzieterapeut.

Anna står for UroGynObsKlinikken hos Hornbæk Fysioterapi og behandler patienter med bækkenbundsproblemer. De seneste år har Anna specialiseret sig i behandling af brystkræftopererede.

Kenneth Petersen,
cert. MDT, BA

 

Uddannet i Idræt og Sundhed fra Northeast Louisiana University, USA, med en BA-grad fra 1990 og har en mangeårig karriere indenfor eliteidræt.

Efter hjemkomst til Danmark blev denne uddannelse suppleret med fysioterapiuddannelsen fra København. Medindehaver af Hellerup Klinik for Fysioterapi fra 1996-2021. Kenneth’s erfaring og interesseområder dækker bredt lige fra stærkt handicappede patienter til elitesportsfolk. Fællesnævnelsen er individuelt tilpassede øvelser, som løbende justeres i forhold til nye målsætninger. Også diagnosticering og behandling af ryg-/nakkepatienter er et stort interessefelt. Udover deltagelse i kurser indenfor manuel terapi, idrætsfysioterapi og MTT er Kenneth certificeret McKenzieterapeut.

De seneste år har Kenneth dedikeret mange timer til arbejde som elitetræner indenfor spydkast.